Roerbakgebakken Schnitzels Met Parmaham En Gorgonzola Kaas

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees uit de wok nemen en in het braadvet de broccoli en de paprika reepjes in 4 minuten beetgaar roerbakken. Voeg de vleesreepjes weer toe, de kaas erdoor scheppen en laten smelten. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Garneren met de geroosterde amandelen.

Roerbakgebakken Schnitzels Met Parmaham En Gorgonzola Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Roerbakgebakken Mexicaanse Kipfilet
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerbakgebakken Mexicaanse Kipfilet
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Roerbakgebakken Lamscurry
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Roerbakgebakken Mexicaanse Kipfilet
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept