Speckknodel

0 sterren op basis van 0 stem(men)

person 2 timer 30-60 min - restaurant Hoofdgerecht link Smulweb.nl print

Ingrediƫnten

Bereiding

Boter in de koekepan, spek zachtjes laten bakken en dan de uitjes erbij en glazig laten worden. Na het half uur dit bij het knodelbrood doen, ook het spekvet kan er doorheen, rustig vermengen met een lepel. Begin met 1 eetlepel meel erdoor te mengen. Is het te droog wat koude melk toevoegen, te nat dan nog een eetlepel meel toevoegen. De peterselie (ik doe altijd veel peterselie dat staat mooi) en marjoraan erdoor. Dan met natte handen goed zeer goed kneden, U bepaald zelf hoe grof U de speckjknodels wilt hebben. Zij ze klaar, dan in het plastic folie doe of de zakjes. LET OP IN ZAKJES WORDEN DE KNODELS SNELLER DROOG. Dan in ruim water koken 15 a 20 minuten. Gelijk serveren. Invriezen is erg fijn, dan niet koken. Let wel ingevroren duurt het langer voor het gaar is. EET SMAKELIJK/ Dit is echt een van mijn favoriete.
Speckknodel is een recept van Smulweb.nl

Receptenzoeker

Dit vind je misschien ook lekker