Sopa De Ajo (Knoflooksoep Uit Japan)

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de knoflook 2 minuten al roerend voorzichtig in de olie. Voeg het broodkruim toe en laat dit goudgeel worden. Doe er zout, peper, paprikapoeder, spaanse peper en 1 liter water bij. Kook de soep 20 minuten zachtjes door. Roer de eieren er vlak voor het opdienen met een garde door, zodat er sliertjes ontstaan. Serveer de soep in aardewerk soepkommen en geef er stokbrood bij.

Sopa De Ajo (Knoflooksoep Uit Japan) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse box - knipoog naar Japan
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kinkan (Japan)
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Japan: AMAZU (ZOETE DRESSING)
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Tempurasaus (Japan)
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sopa com hortelã fresca - Broodsoep met verse munt
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sopa Y Puntas De Asparragos Con Aceite De Vainilla
20-30 min -
Bekijk recept
Sopa De Mariscos Al Punta Blanca
20-30 min -
Bekijk recept
Sopa De Ebóbora (Pompoensoep)
20-30 min -
Bekijk recept