Kruidige kip en bleekselderij

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de bleekselderij in stukjes van 3 cm. Breng ruim water aan de kook en kook de bleekselderij 3 min. Laat uitlekken. Dep de kipfilet droog met keukenpapier. Bereid de aardappelpartjes in een koekenpan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit ondertussen de olie in een wok en bak de kipfilet goudbruin in 5 min. Snijd de ui in partjes en voeg toe en roerbak 3 min. Halveer de champignons en voeg toe en roerbak tot ze vocht loslaten. Roer de bleekselderij en de pesto erdoor en verwarm al omscheppend. Serveer direct met de aardappelpartjes erbij.

Kruidige kip en bleekselderij is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept