Aardappel, Toscaanse worstjes en veldertjes

4
25 min
Hoofdgerecht
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de worstjes 10 min. Neem ze uit de pan en houd ze warm op een bord onder een deksel of aluminiumfolie. Fruit de uienringen 3 min. in dezelfde koekenpan. Neem ze uit de pan en schep ze bij de worstjes op het bord. Bak de aardappelpartjes in dezelfde koekenpan, bak ze kort aan beide kanten.
  • 2 Schep de tomatenpuree door de aardappelpartjes en voeg 150 ml water toe. Laat de veldertjes uitlekken en voeg ze toe. Leg de worstjes en uienringen terug in de pan en verwarm alle ingrediënten met de deksel op de pan nog 3-4 min., tot de aardappelpartjes gaar zijn. Voeg peper naar smaak toe.
  • 3 Verdeel het aardappelpannetje over 4 borden. Lekker met in reepjes gesneden verse basilicum.

Aardappel, Toscaanse worstjes en veldertjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse Salade
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept