Gevulde ui met runderkebab

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 225 °C. Snijd de uien tot op 1 cm van de wortelaanzet in vieren. Verdeel over de binnenkant van elke ui 1 el olie en zout naar smaak. Leg in de ovenschaal en zet 25 min. in de oven.
  • 2 Meng de tartaar met 2 tenen knoflook en peper en zout naar smaak. Vorm 4 worstjes en rijg die aan de satéstokjes. Bestrijk met 2 el olie. Verhit de grillpan en gril de kebab in 10 min. bruin en gaar.
  • 3 Snijd de courgettes in blokjes van 1/2 cm. Verhit in een koekenpan 1 el olie. Fruit de rest van de knoflook en bak de courgette in 4-5 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de uien op 4 borden. Schep in elke ui 1 el courgette. Verkruimel de kaas erover en serveer met de kebab. Schep de rest van de courgette door de couscous. Lekker met verse munt.

Gevulde ui met runderkebab is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept