Gemarineerde varkensspiesjes

4
25 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schenk de cola in een pan en breng aan de kook. Laat in ca. 15 min. inkoken op middelhoog vuur tot je ca. 100 ml overhoudt. Je hebt dan een stroperige saus. Laat iets afkoelen en meng met de sojasaus, de ketchup en de knoflook. Breng op smaak met tabasco. Roer de olie erdoor.
  • 2 Snijd de varkenshaasjes in stukken van 4 x 4 cm en leg ze in een kom. Schenk de marinade erover. Laat minimaal 30 min. afgedekt in de koelkast marineren.
  • 3 Rijg het vlees aan de satéstokjes. Gril de spiesjes op de braai in ca. 6 min. net gaar. Keer regelmatig. Lekker met de tomatenrelish (zie recept elders op ah.nl).

Gemarineerde varkensspiesjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde varkensspiesjes met gemarineerde courgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensspiesjes met pindasaus (2)
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige varkensspiesjes
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensspiesjes met honing-mosterdsaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept