Kipfilet met ananaschutney

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder het groen, de kern en de schil van de ananas. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Schep de ananas in een pan met kerriepoeder, koek- en speculaaskruiden, kruidnagels, azijn en 50 ml water. Breng aan de kook. Laat op laag vuur 15 min. koken. Voeg de suiker toe en laat nog 5 min. op hoog vuur koken zodat het iets dikker wordt. Laat afkoelen.
  • 2 Meng de oregano met olie en chili in een diep bord. Snijd de kipfilets horizontaal door, zodat u 4 dunne filets krijgt. Wentel ze door het mengsel.
  • 3 Gril de kipfilets in ca. 6 min. gaar op de braai. Keer regelmatig. Breng op smaak met peper en zout en serveer met de chutney.

Kipfilet met ananaschutney is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Iberico frenched racks met ananaschutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle ananaschutney
10 min Snack
Bekijk recept
Ananaschutney
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met warme ananaschutney
Bekijk recept

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept