Yellow fin sole met zuurkool

4
45 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in ruim water met zout in 20 min. gaar. Verhit de melk met 50 g boter, schenk bij de aardappelen en stamp tot een grove puree. Houd warm. Verhit de zuurkool met aanhangend vocht op middelhoog vuur ca. 5 min. Snijd de appel in stukjes en roer deze met de mosterd en crème fraîche door de zuurkool. Verwarm nog 2 min. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Bak het spek knapperig. Dep de vis droog en bestrooi met peper en zout. Strooi de bloem op een bord en wentel de vis erdoor. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de vis in 2-3 min goudbruin en gaar. Verdeel de zuurkool en puree over 4 borden. Leg de vis en het spek erop.

Yellow fin sole met zuurkool is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstoof met tomaten en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapiafilet met groene groenten, naanbrood en mosterd
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frikandel speciaal
45 min Bijgerecht
Bekijk recept