Hongaarse Goulash Soep

5
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vlees 1 1/2 uur in de bouillon tegen de kook aanhouden. Paprika, tomaten in heel fijne stukjes, venkelknol en uien toevoegen.Weer een uurtje laten sudderen. Het zakje mix voor goulash met 1 dl koud water mengen en ook toevoegen. na weer een half uurtje de blikken groente toevoegen. Dit een half uurtje na laten sudderen. Gebruik je evt. verse wortels en spersiebonen, die gelijk met de uien toevoegen. Eigenlijk komt het met deze soep niet zo nauw wanneer je alles toevoegt. Het kan niet mislukken. Als je blikken maar het laatst doet, die groenten hoeven alleen opgewarmt te worden. Mijn voorkeur gaat wel uit naar verse groente! Maar heb je iet minder tijd, gebruik dan lekker blik. De meeste tijd gaat in het snijwerk zitten.

Hongaarse Goulash Soep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Sunshine soep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
Soep met pistou
35 min
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept