Pepersteak & stamppot

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en vang het kookvocht op. Kwast ondertussen de pepersteaks aan beide kanten dun in met wat olie.
  • 2 Verhit de grillpan voor en rooster hierin de pepersteaks aan beide kanten bruin en vanbinnen rosé in 4 min. per kant. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en fruit de uienringen 2-3 min.
  • 3 Voeg 25 g kruidenboter toe aan de aardappelen en stamp deze met de pureestamper tot een grove puree, voeg eventueel wat kookwater toe als het te droog is. Schep de andijvie en de uien-ringen erdoor. Leg op elke pepersteak 1 el kruidenboter. Serveer met de andijviestamppot.

Pepersteak & stamppot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pepersteak met geitenkaas en tijm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pepersteak met pompoenpuree
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortel-spinaziestamppot met pepersteak
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak Stroganoff met puree en champignons
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept