Visvariatie met aardappelpuree

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 225°C. Leg, om aanbranden te voorkomen, een stukje bakpapier op de bodem van de ovenschaal. Meng de ui, de prei en de paprika met de olie en peper en zout naar smaak en schep het in de ovenschaal. Leg de visvariatie erop. Schuif de schaal in de oven en bak het geheel gaar volgens de tijd die op de verpakking van de visvariatie is aangegeven.
  • 2 Kook intussen de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, voeg de zuivelspread toe en laat deze smelten. Stamp de aardappelen met de pureestamper tot puree, voeg naar smaak peper en zout toe en schep de peterselie erdoor.
  • 3 Serveer het visschoteltje met de aardappelpuree.

Visvariatie met aardappelpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Prei met gegratineerde vis
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvariatie met bieslookpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Met Gegrilde Kabeljauw, Spekjes En Citroendressing
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Salade Met Gegrilde Kabeljauw, Spekjes En Citroendressing
0-10 min -
Bekijk recept