Smelt de boter in de braad/stoofpan en bak de kip op rustig vuur rondom goudbruin aan. Doe er dan de sjalotjes, knoflook en groene peper bij en bak dit zachtjes ca 5 minuten mee. Laat het niet bruin kleuren!! Voeg dan de uien, lente-uitjes, wortelplakjes en broccoliroosjes toe en bak het geheel op een zacht vuurtje 10 minuutjes door. Doe er de Chinese kool-reepjes bij en bak nog een minuutje mee. Voeg dan de bouillon (4 dl kip met 2,5 dl groentebouillon) toe en breng aan de kook. Doe er dan het kruidenbuiltje bij en laat heel zachtjes 10 minuten trekken, tegen de kook aan houden. Bereid ondertussen de couscous volgens gebruiksaanwijzing op het pak. Verwijder het kruidenbuiltje, breng de stoofpot op smaak met pikante kipkruiden en dien op met de couscous in een diep bord.
Pikante Kipstoofpot Met Couscous is een recept van Smulweb.nl