Lentestamppot

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, halveer ze en kook ze in ruim water met zout in ca. 20 min. gaar. Verhit ondertussen een pan zonder olie of boter en bak de spekreepjes op middelhoog vuur in 6 min. uit.
  • 2 Giet de aardappelen af en vang wat kookvocht op. Draai het vuur uit. Snijd ondertussen de spinazie grof en bak in delen kort mee met het spek. Voeg het spinazie-spekmengsel en de andijvie toe en laat 4 min. staan.
  • 3 Kook ondertussen de tuinerwten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Voeg de hüttenkäse toe aan de aardappelen en stamp alles door elkaar. Maak smeuïger met wat kookvocht. Roer de tuinerwten erdoor en serveer.

Lentestamppot is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lentestamppot met boomstammetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentestamppot veldsla-snijbonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentestamppot met zoete aardappels
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentestamppot met geitenkaaspakketjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lentestamppot met boomstammetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentestamppot veldsla-snijbonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentestamppot met zoete aardappels
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentestamppot met geitenkaaspakketjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept