Spaghetti met zeevruchten en chili-olie

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de peper in dunne reepjes. Verhit de olie in een kleine steelpan, voeg de knoflook en de rode peper toe. Neem van het vuur en laat 15 min. staan. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de zeevruchten droog met keukenpapier. Schenk de olie met de knoflook en de peper in een koekenpan. Verhit de olie en bak de zeevruchten 5 min. Schep regelmatig om. Giet de pasta af en schep alles bij de zeevruchten. Bestrooi met de peterselie en breng op smaak met chilipeper en zout. Verdeel de pasta over 4 borden en garneer met een partje citroen.

Spaghetti met zeevruchten en chili-olie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot tomaat met gehaktspies
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Gekruide rozemarijn-aardappelpartjes met rode ui uit de oven
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept