Spaghetti met rucolasalade

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, giet af en vang het kookvocht op. Verhit een braadpan zonder boter of olie en bak het gehakt in ca. 4 min. rul en bruin. Voeg de helft van de ui toe en bak 3 min. mee. Voeg de sugo pastasaus en 150 ml kookvocht van de spaghetti toe. Stoof 5 min. met de deksel op de pan.
  • 2 Meng de rucola slamelange met de courgette en de rest van de ui. Schep op het laatst de sladressing erdoor.
  • 3 Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden. Schep er de gehaktsaus over. Serveer met de rucolasalade.

Spaghetti met rucolasalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met zalm uit de oven
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rucolasalade met runderreepjes
10 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept