Tagliatelleschotel met spinazie en cherrytomaten

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in. Snijd de ui in halve ringen en halveer de tomaten. Verhit de olie in een wok en bak de spekreepjes knapperig. Voeg de ui toe en bak in ca. 5 min. goudbruin. Voeg de spinazie toe en laat al omscheppend ontdooien. Breng op smaak met peper en zout en roer de helft van de kaas erdoor. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep ¼ van de kaas erdoor en breng op smaak met peper.
  • 2 Schep de helft van de tagliatelle in de ovenschaal en verdeel de helft van de spinazie erover. Schep de rest van de tagliatelle erop en eindig met de rest van de spinazie. Verdeel de kookroom er gelijkmatig over. Bestrooi het geheel met de rest van de kaas. Leg de halve cherrytomaten erop en breng op smaak met peper. Zet de schotel ca. 15 min. in de oven, tot de bovenkant goudbruin is. Serveer direct.

Tagliatelleschotel met spinazie en cherrytomaten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Tagliatelleschotel met ham
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roemeense Tagliatelleschotel
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept