Gumbo

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer er vervolgens de schelpdierbouillon en 1/2 fles witte wijn door.Als de soep nog erg dik is, maak je het dunner met wat kippenbouillon.Roer er dan de mais en de paprika door en laat het 5 minuten zachtjes koken.Begin eerst met de krab toe te voegen en laat dit 2 minuten zachtjes koken.Ontdoe de zeebaars van het vel en snijd de vis in grove blokken. Voeg de zeebaars, gamba?s en inktvis toe.Als de vis gaar is, breng je het op smaak met citroensap, zout en peper en voeg de gekookte schelpen toe.

Gumbo is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gumbo van garnalen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gumbo met garnalen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Seafood Gumbo
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gumbo Van Kabeljauw En Flageoletten
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gumbo van garnalen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gumbo met garnalen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Seafood Gumbo
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gumbo Van Kabeljauw En Flageoletten
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept