Pindasoep Met Rode Pepers

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en bak de ui, chilipeper en gemberwortel hierin ca. 5 min. Voeg de tomatenpuree, koriander en foelie toe en bak dit ca. 3 mee op zacht vuur. Voeg de tomaten, aubergine en sperziebonen toe en laat dit op zacht vuur ca. 10 min. zachtjes sudderen. Roer de pindakaas erdoor en schenk de bouillon erbij. Breng de soep aan de kook en laat alles nog ca. 10 min. zachtjes koken. Breng de soep op smaak met zout en peper en strooi er voor het serveren de pinda′s, selderij en chilipepers over.

Pindasoep Met Rode Pepers is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal badjak Jansen
30 min-
Bekijk recept
Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Pittig gevulde paprika's
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept

Maaltijdpindasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pindasoep met alfalfa en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pindasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische pindasoep
40 min Voorgerecht
Bekijk recept