Zomerstoof met vegaworstjes

4
25 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de krieltjes in water met wat zout 12 min., giet af en vang 100 ml kookwater op. Kook de sperziebonen 5 min.
  • 2 Verhit de olie in een wok of braadpan en bak de krieltjes in 10 min. goudbruin en bijna gaar. Voeg de uien, de paprika's en de worstjes toe en roerbak 5 min. Voeg de sperziebonen, de pastasaus en het aardappelkookwater toe en breng aan de kook. Laat 3 min. op laag vuur koken. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Serveer het gerecht in 4 diepe borden.

Zomerstoof met vegaworstjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veggie dogs met atjar
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerstoof met ratatouille en chipolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept