Yellowfin sole met kappertjesdressing

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de farfalle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verwarm de ovengrill voor op de hoogste stand. Bekleed de ovenbakplaat met aluminiumfolie, bestrijk met 1 el olie. Leg de visfilets op de bakplaat en bestrooi ze met peper en zout. Bestrijk ze met het ei, bestrooi ze met het paneermeel en druppel er 1 el olie over. Bak de visfilets ca. 10 cm onder de hete ovengrill in 8-10 min. krokant en gaar. Schuif de bakplaat een richel lager als de visfilets te snel kleuren.
  • 2 Kook ondertussen de broccoli in weinig water met wat zout in 4-5 min. beetgaar. Meng de broccoli met de farfalle en 1 el olie. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Halveer de citroen en pers 1 helft uit. Snijd de andere helft in 4 partjes. Klop een dressing van de rest van de olie, het citroensap, de kappertjes en peper en zout naar smaak. Verdeel de broccoli-pasta met de visfilets over 4 borden. Besprenkel de vis met de kappertjesdressing en serveer met een partje citroen.

Yellowfin sole met kappertjesdressing is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginepastasalade met kappertjesdressing
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-tonijnsalade met kappertjesdressing
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bietensalade met kappertjesdressing
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Yellow fin sole met zuurkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yellowfin sole met dillesaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bleekselderijstamppot met appel en noten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante vis met rijst en frisse salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept