Gestoofde tilapia met paprika

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen 15 min. Halveer de citroen. Rasp van de ene helft de gele schil en pers deze helft uit. Snijd de andere in 4 parten. Wrijf de tilapiafilets in met zout en citroensap en snijd ze in stukken.
  • 2 Verhit in een braadpan 2 el olie en fruit hierin de uien, de helft van de knoflook en de paprika 5 min. Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Leg de stukken tilapiafilet in de pan, tussen de uien en paprika, dek de pan af en stoof de vis gaar in ca. 12 min. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Bak intussen in de rest van de olie de aardappelen op hoog vuur al omscheppend bruin en gaar in 10 min., schep op het laatst de rest van de knoflook erdoor. Verdeel de aardappelen over 4 borden. Schep de gestoofde vis met de groente erop. Bestrooi met het citroenrasp en zwarte peper en leg er een partje citroen bij.

Gestoofde tilapia met paprika is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept