Vleesspies met pesto-bonensalade
3
sterren op basis van
6
stem(men)
person
4
timer
25 min
restaurant
Hoofdgerecht
link
Albert Heijn
print
Ingrediƫnten
400 g sperziebonen
1 el pesto alla genovese (verpakking 2 x 90 g)
4 el olijfolie
1 ui (fijngesnipperd)
4 grote aardappelen (iets kruimig (zak 3 kg), schoongeboend)
200 g varkenshaaspuntjes
1 pak braadworst ((4 stuks), in plakjes van 2 cm)
1 courgette (in blokjes van 2 cm)
Bereiding
Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen en kook de sperzie-bonen in weinig water met wat zout in 6 min. beetgaar. Giet de sperziebonen af en spoel ze onder stromend water koud. Meng de pesto met 1 el olie. Schep met de ui door de sperziebonen. Breng de salade op smaak met peper.
Prik de aardappelen met een vork rondom in en pof ze 8 min. op vol vermogen in de magnetron. Haal ze eruit en laat ze gewikkeld in een schone keukendoek 5 min. nagaren.
Rijg de varkenshaaspuntjes, de braadworst en de courgette aan de barbecuespiesen. Verhit de rest van de olie in 2 koekenpannen en bak de spiesen in 10-12 min. rondom goudbruin en gaar. Of steek de barbecue aan, bestrijk de spiesen met de rest van de olie en rooster ze in 10-12 min. rondom goudbruin en gaar. Serveer de spiesen met de gepofte aardappel en de bonensalade.
Vleesspies met pesto-bonensalade is een recept van
Albert Heijn
Receptenzoeker
search
Dit vind je misschien ook lekker
Vega-quesadilla »
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen »
Warme bonensalade met krokante ham »
Warme bonensalade met geitenkaas »
Gemarineerde vleesspies »
Surf- en turfspiesjes »
Mexicaanse Vleesspies Met Avocadosalade »
Mexicaanse Vleesspies Met Avocado Salade »