Spruitjescurry met notenrijst

4
20 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de notenrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking (bewaar het kookwater). Kook de eieren 7 min., laat ze schrikken, pel ze en halveer ze. Kook de spruiten 5 min. en laat ze uitlekken. Verhit de boter in een wok en fruit de ui goudbruin. Voeg de spruiten, de paprika en de Indiase currysaus toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Leg de halve eieren in de saus en stoof het gerecht afgedekt en op laag vuur onder af en toe omscheppen 10 min. Voeg als het te droog wordt wat kookwater van de rijst toe. Serveer de curry met de notenrijst.

Spruitjescurry met notenrijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukreepjes met komijn en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsrack met groene-kruidenkorst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip en cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spruitjescurry met kokos
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept