Rodekool met spekjes en braadworst

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de aardappelen in de lengte en kook ze 15 min. Bak de Catalaanse braadworstjes in 20 g boter rondom bruin. Voeg de rodekool toe samen met de appelstroop en 100 ml water en stoof de worstjes en de kool afgedekt gaar in 15 min. Voeg na 10 min. de appel toe. Bak in een wok de magere spekreepjes in de rest van de boter zachtjes uit. Snijd de aardappelen in plakjes. Schep de spekjes uit de wok en bak in hetzelfde vet de aardappelen al omscheppend goudbruin en gaar in 10 min. Neem de worstjes uit de pan. Schep de spekjes en de walnoten bij de gestoofde rodekool. Serveer met de worstjes en de gebakken aardappelen.

Rodekool met spekjes en braadworst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Braadworst & cranberryzuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rozerode rijstsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept