Indiaase Witte Kool

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie koud in de pan met mosterdzaad erin. Deksel op de pan en verhitten.Als je de zaadjes hoort ploffen ( ze springen uiteen en geven hun geur af) deksel voorzichtig van de pan lichten en onmiddelijk al de wiite kool erbij doen en de kruiden. Even omroeren .Deksel op de pan en vijf minuten laten smoren.Kijken of de wittekool goed geslonken is en serveren met de koriander of peterselie.

Indiaase Witte Kool is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Indiaase Hartige Taart
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaase Samosas
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Indiaase Gehaktballetjes Met Romige Aardappeltjes
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept