Visschoteltje met mosterd en prei

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Vet de ovenschaal in met 1/2 el olie, leg de aardappelschijfjes en de ui erin, strooi er wat zout over en druppel er 1 1/2 el olie over. Bak de aardappelschijfjes 15 min. Halveer de visfilets over de lengte, zodat er 4 lange stukken vis ontstaan. Bestrooi met peper en zout en bestrijk ze met een mengsel van mosterd en citroensap. Kook de stukken prei 10 min. Neem de schaal uit de oven en verdeel de prei over de aardappelschijfjes. Leg de stukken vis erop. Sprenkel er de rest van de olie over. Zet de schaal weer in de oven, schakel de oven terug naar 175 °C en bak het gerecht nog 20 min., tot de vis gaar is. Serveer het warm.

Visschoteltje met mosterd en prei is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visschoteltje met garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvariatie met aardappelpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Portugees visschoteltje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goudbruin visschoteltje met komijnekaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept