Vijgencompote

8
30 min
Bijgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een pan en fruit de ui 5 min. Doe de vijgen erbij. Voeg de azijn en 8 el water toe en roer door elkaar. Laat het geheel 15 min. op laag vuur met een deksel op de pan koken tot de vijgen zacht zijn. Breng op smaak met peper en laat afkoelen. Serveer bij een Hollandse of luxe kaasplank.

Vijgencompote is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Brood met parmaham en vijg
10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Brie-notenkroketje met vijgencompote
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stokbrood met vijgencompote en artisjok
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met vijgencompote
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brood met parmaham en vijg
10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Brie-notenkroketje met vijgencompote
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stokbrood met vijgencompote en artisjok
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met vijgencompote
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept