Aardappel-bleekselderijschotel met Port Salut

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de aardappelen overlangs en kook ze 15 minuten. Kook de bleekselderij 3 minuten mee. Verwarm de oven voor op 200 °C. Giet de aardappelen en de bleekselderij af en meng ze in de braadslee met de uien, de knoflook, de olie en peper en zout naar smaak. Strooi de kaasblokjes erover en schuif de braadslee in de oven. Laat de kaas in 15-20 minuten smelten en lichtbruin kleuren. Serveer het gerecht warm.

Aardappel-bleekselderijschotel met Port Salut is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Aardappel-courgettepannetje met Franse kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerstballetjes met gesmolten kaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met Franse groenten & kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept