Varkensfiletrollade

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Laat de rollade op kamertemperatuur komen, verwijder het netje en bestrooi met peper en zout. Bind de rollade op door een lang stuk keukentouw over de hele lengte rond de rollade te winden. Knoop bovenlangs vast. Door het touw goed aan te trekken wordt de rollade mooi rond en beter snijdbaar. Meng de crème fraîche met de peterselie, de knoflook, de mosterd en het paneermeel. Voeg naar smaak peper en zout toe. Bestrijk de bovenkant van de rollade met dit mengsel. Schenk de olie in een braadslee en leg de rollade erin. Bak de rollade 40-50 min., afhankelijk van het gewicht. Neem uit de oven en bedek met aluminiumfolie. Laat het vlees nog 10 min. rusten. Snijd de rollade in plakken en verwijder het touw. Lekker met de gewokte spruitjes met pecannoten en de pompoenpuree (zie recepten elders op ah.nl).

Varkensfiletrollade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rollade met spek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rollade gelakt met stroop
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletrollade met mannenmosterd en kruiden
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rollade met pruimen en spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rollade met spek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rollade gelakt met stroop
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletrollade met mannenmosterd en kruiden
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rollade met pruimen en spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept