Hachee van Annemarie

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui. Dep het vlees droog met keukenpapier en snijd het in grote stukken.
  • 2 Verhit in een braadpan de boter en bak het vlees op middelhoog vuur in 10 min. rondom bruin. Fruit de ui 5 min. mee. Voeg de laurierblaadjes, de kruidnagels, de azijn, de appelstroop, het bouillontablet en water toe, zodat het vlees net bedekt is. Breng aan de kook en draai het vuur laag. Stoof de hachee met de deksel op de pan in 2 uur zachtjes gaar.
  • 3 Verkruimel de ontbijtkoek boven de pan en laat de koek in het stoofvocht oplossen en de saus binden. Verwarm de hachee nog 5 min. op laag vuur en breng op smaak met zout en peper.

Hachee van Annemarie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Pompoen-oliebollen van Annemarie Hakhoff
60 min-
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept