Stoofpotje met varkensfilet en champignons

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak 400 ml runderbouillon van 1 tablet. Snijd het vlees in blokjes van 2 cm en kruid het met peper en de vleeskruiden. Verhit de margarine in een braadpan en bak het vlees in 4 minuten bruin. Schep het vlees op een bord. Bak in dezelfde pan de champignons samen met de krielaardappeltjes 5 minuten. Voeg de tijm en de bouillon toe en stoof alles met de deksel op de pan in ca. 15 minuten gaar. Voeg de laatste 5 minuten het vlees en de tomaten toe. Lekker met spruitjes.

Stoofpotje met varkensfilet en champignons is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept