Makkelijke gehakthachee met rodekool

Makkelijke gehakthachee met rodekool

  • Momenteel 3 van 5 Sterren.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 sterren op basis van (4 stemmen)

makkelijke gehakthachee rodekool
  • Personen: 4
  • Bereidingstijd: 30. min
  • Menugang: Hoofdgerecht
  • Bron: Albert Heijn
Print

Ingredienten

Bereiding

  1. Bak de rundersoepballetjes in een braadpan in 25 g boter op hoog vuur rondom bruin. Voeg de uien toe en bak ze lichtbruin. Voeg de hacheekruiden en 450 ml water toe en stoof de soepballetjes afgedekt in 20 minuten gaar. Kook ondertussen de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smelt de rest van de boter in een kleine pan met dikke bodem, schep de rodekool en de cranberrycompote erin en stoof de kool afgedekt zachtjes ca. 10 minuten. Serveer de balletjes met de gekookte aardappelen en de rodekool.

Dit vind je misschien ook lekker