Pepersteaks met röstiko's en appelcompote

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de röstirondjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de spruitjes 5 minuten. Verhit de boter in een diepe koekenpan en bak de pepersteaks aan beide kanten bruin. Bak ze vanbinnen naar keuze rosé of gaar in 4 tot 6 minuten per kant. Neem de steaks uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Schep de ui, de champignons en de spruitjes in de koekenpan en roerbak 5 minuten. Schep op het laatst de peterselie erdoor. Serveer de pepersteaks met de röstirondjes, de spruitjesroerbak en de appelcompote.

Pepersteaks met röstiko's en appelcompote is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkool met hamlappen en appelcompote
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde Franse kip
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Donder en hete bliksem
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Applecrumble met hazelnoten
10 min Gebak
Bekijk recept

Pepersteak met geitenkaas en tijm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pepersteaks met bieslookkwark
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pepersteaks met tzatziki en tomatenpasta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak au poivre met boerensla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept