Sajoer Lodeh Met Garnalen

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in weinig water koken. De fijngestampte ingredienten en de garnalen hierbij voegen. Zodra de massa kookt, santen en eventueel een bouillontablet toevoegen. De groenten mogen niet papperig gaar gekookt worden

Sajoer Lodeh Met Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sajoer tofu en boontjes
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indische groenteschotel (sajoer lodeh)
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip met gesmoorde paksoi en rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ayam Betawi (kip in ketjap) met Sajoer Bajem
15 min-
Bekijk recept