Gegratineerde bloemkool met paprika en ui

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor op 220 graden. Schep de puree in de ovenschaal en dek deze af met aluminiumfolie. Verwarm de puree in de oven terwijl deze voorverwarmt. Kook ondertussen de bloemkoolroosjes in ruim kokend water 3 minuten. Fruit de ui in de olie goudbruin. Giet de bloemkoolroosjes af, meng ze met de ui en de paprika. Haal de puree uit de oven en verdeel het mengsel met de bloemkoolroosjes over de puree. Klop de kookroom los met de eieren en 100 g kaas en schenk dit mengsel over de bloemkoolroosjes, ui en paprika. Strooi de rest van de kaas erover. Schuif de schaal in het midden van de oven onder de grill en laat het gerecht in ca. 10 minuten goudbruin kleuren. Serveer de gegratineerde bloemkoolschotel warm.

Gegratineerde bloemkool met paprika en ui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept