Gnocchi met Provençaalse spekjes

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekreepjes in 3-4 min. knapperig. Voeg de ui toe en bak nog 1 min.
  • 2 Voeg de champignons toe en bak in 5 min. mooi bruin en gaar. Schep af en toe om. Roer de crème fraîche en 2-3 el water erdoor en verwarm nog 1 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Verdeel de gnocchi over 4 diepe borden. Schep de rucola van het vuur door de spek-champignonsaus en verdeel over de gnocchi.

Gnocchi met Provençaalse spekjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met verse salieboter
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept