Minirollade van varkenshaas met olijven en serranoham

4
10 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150 °C. Halveer de varkenshaasjes in de lengte en bestrooi ze met peper en zout. Verdeel de tapenade gelijkmatig over twee helften van het vlees, leg de mozzarella in dunne plakjes er dakpansgewijs bovenop. Leg de andere helft van de varkenshaasjes zo op de mozzarella dat ze aan beide kanten even dik zijn.
  • 2 Leg per varkenshaas 3 plakken ham overlappend naast elkaar. Leg een varkenshaasje erop en rol de ham er strak omheen. Maak op dezelfde wijze nog zo'n zelfde rol. Bestrijk de rollen met de olie en leg ze in een braadslede.
  • 3 Zet de braadslede op het rooster in het midden van de oven en rooster de varkenshaasjes ca. 20 min. Zet de oven uit en laat de varkenshaasjes nog 15 min. in de oven staan. Snijd de varkenshaasjes in plakken en verdeel ze over de borden.

Minirollade van varkenshaas met olijven en serranoham is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Heldere bouillon met cantharellen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Burrata met boule beurre en geroosterde tomaatjes
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met spinaziesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperbruschetta met serranoham en mosterd-appelmoes
35 min
Bekijk recept

Mexicaanse Minirollade
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept