Pikante vis met rijst en frisse salade

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst samen met de helft van de paprika volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wrijf de visfilets in met 1 el curry. Verhit in een koekenpan 1 e olie en bak hierin de visfilets aan beide kanten 3-4 min. of tot ze gaar zijn. Klop een dressing van 1 el rode curry, de azijn en 3 el olie. Meng de tweede paprika, komkommer en rucola met de dressing. Neem de visfilets uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Giet de rijst met paprika af. Schenk nog 1 el olie in de visbakpan, voeg de rest van de boemboe toe en roerbak hierin de rijst 3 minuten. Serveer de pikante vis met salade en rijst.

Pikante vis met rijst en frisse salade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept