Vegetarische andijviestamp met paprika

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in water met zout gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de helft van de ui in 2 eetlepels olie goudbruin. Schep het roerbakgehakt en de paprika erbij en roerbak 2 minuten. Voeg eventueel een scheutje aardappelkookwater toe als het te droog is. Breng op smaak met zout en peper. Fruit de andere helft van de ui in de rest van de olie goudbruin. Voeg de mosterd en 150 ml kookwater van de aardappelen toe en breng het aan de kook. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn, roer de zure room erdoor. Schep de andijvie erop, schenk het uimengsel erover en schep het door elkaar. Serveer het paprikagehakt erbij.

Vegetarische andijviestamp met paprika is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept