Romige vis met knapperig bladerdeeg

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verwijder de plastic velletjes van het bladerdeeg, snijd de plakjes tweemaal diagonaal doormidden zodat je 4 driehoekjes krijgt en bak de plakjes op de bakplaat in 8 minuten bruin. Verdeel ondertussen de bloemkool in roosjes. Breng een pan water met zout en de kurkuma (deze geeft de bloemkool een gele kleur) aan de kook en kook de roosjes in 6 minuten beetgaar. Schenk de slagroom in een pan en voeg de vis en wat peper en zout toe. Laat de vis in 7 minuten langzaam gaar stoven, met de deksel half op de pan. Verdeel de vis met een lepel in stukken. Voeg op het laatste moment de dille toe. Schep de rijst op de borden. Verdeel de vis met saus erover en leg de bladerdeegdriehoekjes en de bloemkool erbij.

Romige vis met knapperig bladerdeeg is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept