Kerrierijst met kabeljauw

4
15 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de uien 4 min. Voeg het kerriepoeder toe en bak 1 min. Voeg de ongekookte rijst en de rozijnen toe en bak 1 min. Doe in de ovenschaal en voeg de bevroren tuinbonen en peper en zout naar smaak toe.
  • 2 Snijd de vis in stukken, bestrooi met peper en zout en verdeel over de ovenschaal. Schenk de bouillon erover en laat in ca. 30 min. gaar worden.

Kerrierijst met kabeljauw is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerrierijst met ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-kerrierijst met Oosterse speklappen
30 min-
Bekijk recept
Kerrierijst met kipfilet en rozijnen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde saté van speklappen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept