Noedels met garnalen in woksaus

4
30 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 6 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de peultjes in 2 min. beetgaar. Schep uit de pan en spoel af onder koud water. Kook in hetzelfde water de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Verhit de helft van de olie in een wok en roerbak de roerbakmix 4 min. Roerbak de peultjes en de noedels 2 min. mee. Breng op smaak met de sesamolie, peper en zout. Verdeel over kommen.
  • 3 Snijd de bosui in ringetjes. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de garnalen 1 min. Meng de saus erdoor. Verdeel over de noedels en bestrooi met de bosui.

Noedels met garnalen in woksaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met gemarineerde tofu.
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mieschotel met spitskool en surimi
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wokbroccoli hoisin met zoete kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept