Chocolade-hulstblaadjes

12
20 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en droog de hulstblaadjes. Leg ze 10 min. in de vriezer. Smelt de chocolade au bain-marie. Neem de hulstblaadjes uit de vriezer en doop de glanzende kant in de chocolade. Leg op een bord en zet 1 uur in de koelkast. Verwijder de echte blaadjes en leg de chocoladeblaadjes op de chocoladetaart met pistachenoten (zie recept elders op ah.nl/allerhande).

Chocolade-hulstblaadjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Feestelijke kersttaart
60 min -
Bekijk recept
Feestelijke ijstaart
10 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kerstboomstammetje
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade Kerst Hulst Blaadjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept