Geroosterde worstjes met sperziebonen

4
15 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Doe de braadworsten in een pan met ruim kokend water en breng dit aan de kook. Haal de pan van het vuur en laat de worsten 5 min. wellen. Neem de braadworsten uit het water en dep ze droog.
  • 2 Meng de olie, de knoflook en Italiaanse keukenkruiden. Meng de worsten en stukken ui met de aardappelschijfjes en de helft van de kruidenolie en schep ze in een braadslee. Schuif de braadslee in de oven en bak alles gaar in 25 min., schep af en toe om.
  • 3 Kook de sperziebonen beetgaar in 8 minuten. Giet ze af, doe de tomaten en de rest van de kruidenolie erbij. Roer om en stoof nog 2 minuten. Serveer de worstjes en aardappelschijfjes met de bonen-tomatenstoof.

Geroosterde worstjes met sperziebonen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept