Visschnitzels en tomaat met aardappelpuree

4
10 min
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de tomaten en leg ze in de ovenschaal met de snijkant naar boven. Besprenkel ze met 2 eetlepels olie en bestrooi met de Provençaalse kruiden, peper en zout. Bak de visschnitzels krokant volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet de tomaten de laatste 20 minuten in de oven bij de vis. Bereid de aardappelpuree en de sperziebonen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de boontjes uitlekken in een vergiet en schep ze om met de overgebleven olie en de knoflook. Verdeel de sperziebonen over 4 borden, leg de tomaat erop en leg er een visschnitzel bij. Serveer met de puree.

Visschnitzels en tomaat met aardappelpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-wortelgratin met gebakken vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschnitzel met olijven en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visschnitzels met ravigotesaus en lentekrieltjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje visschnitzel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept