Gravad lax à la minute met groenten

4
25 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de dille met de suiker, peper en 1/2 tl zout. Strooi de helft van het dillemengsel in de schaal. Leg de plakjes zalm erop en bestrooi met de rest van het dillemengsel. Dek af met vershoudfolie, bedek met iets zwaars en zet de schaal 1 uur in de koelkast. Meng ondertussen de mosterd met de azijn en klop de olie erdoor. Voeg het sjalotje toe en peper en zout naar smaak. Kook de krieltjes in de schil in 10 min. gaar. Verwarm de tuinerwten. Meng de kidneybonen en de zilveruitjes door de aardappelen en de erwten. Voeg naar smaak wat dressing toe. Bestrooi de zalm met zeezout en druppel de rest van de dressing erover. Serveer met de lauwwarme groenten.

Gravad lax à la minute met groenten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Venkelstamppot met gravad lachs en garnalen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Röstikoekjes met gravad lachs
15 min Snack
Bekijk recept
Gravad lachs op erwtjessalade met kaviaar
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gravad lachs gemarineerd in dille
13 min Voorgerecht
Bekijk recept