Lekkerbekjes met botersla en erwtenpuree

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg de laatste 3 minuten de tuinerwten toe. Warm de lekkerbekjes op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de ui in 1 eetlepel olie goudbruin. Giet de aardappelen en erwten af, stamp ze tot puree en schep de ui erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Klop een dressing van de rest van de olie met het citroensap en zout en peper naar smaak. Meng de botersla en de witlof met de dressing. Serveer de salade en de erwtenpuree bij de lekkerbekjes.

Lekkerbekjes met botersla en erwtenpuree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Alain Carons niçoise de legumes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje vissticks met erwtenpuree & koolsalade
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Erwtenpuree
10 min Snack
Bekijk recept
Biefstuk met tuinerwtenpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekje met broccolipesto
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure paksoi met vis en witte rijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met mosterdsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept