Roerbak van bonen en maiskolfjes

4
30 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de aardappelen in de lengte in vieren en kook ze 10 minuten in weinig water. Kook de sperziebonen 5 minuten in ruim water, spoel ze onder de koude kraan. Verhit de olie in een wok of braadpan en bak de gehaktballetjes rondom aan. Schep de aardappelen erbij en bak de balletjes en aardappelen, onder af en toe omscheppen, samen bruin en gaar in ca. 10 minuten. Schep de ui erbij en roerbak 3 minuten. Voeg de kidneybonen, minimaiskolfjes en sperziebonen toe en roerbak weer 3 minuten. Schep de cherrytomaten erbij en warm het gerecht nog 1 minuut door. Serveer het gerecht en maal er naar smaak zout en peper over.

Roerbak van bonen en maiskolfjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse burgers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met paprika en chilipeper
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met minigroente, tomaat en basilicum
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbal met kaas & mosterd
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept