Spaghetti met balletjes in tomaten-kaneelsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes in 3-4 min. rondom bruin aan. Schep ze met een schuimspaan uit de pan op een bord.
  • 2 Fruit de ui 1 min. in het bakvet van de gehaktballetjes. Voeg de wortel toe en bak 4 min. mee. Schep er de kaneel door en doe de gehaktballetjes terug in de pan. Schenk de passata in de pan en verwarm nog 5 min. Voeg de munt toe en peper en zout naar smaak.
  • 3 Giet de spaghetti af en voeg toe aan de balletjes in tomaten-kaneelsaus. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en serveer.

Spaghetti met balletjes in tomaten-kaneelsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappel-kaneelsaus
- 10 min-
Bekijk recept
Gepocheerde Appel Met Gember-kaneelsaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Brownies Met Ijs En Kaneelsaus.
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladesouffeleetjes Met Kaneelsaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept